Flyg från Stockholm Arlanda till Zürich

Våra billigaste erbjudanden på flyg från Stockholm Arlanda till Zürich

Här kan du jämföra billiga flyg från Stockholm Arlanda (ARN) till Zürich (ZRH) för enkel- eller returresor. Följande erbjudanden söktes efter och hittades på idealo under de senaste dagarna. Du kan också starta din egen flygsökning till Zürich. Priser och tillgänglighet kan ändras när som helst.

Useful information about the flight från Stockholm Arlanda till Zürich

Zürich

Zürich lockar varje år besökare från alla världens hörn och det är lätt att förstå - ett besök i staden lönar sig alltid! Denna intressanta stad är nämligen rik både på intressant kultur, kulinariska upplevelser och spännande historia.

Besöka Zürich

Det finns som sagt inga dåliga tillfällen att besöka denna stad. Zürich har alltid något att bjuda på. Här följer ett axplock: Den tredje måndagen i april firas i Zürich invigningen av sommarsäsongen med en medeltida fest och en stor brasa, där man symboliskt bränner bort det som är kvar av vintern. Ungefär som vår Valborg. I augusti äger en stor gatuparad och technofest rum, en demonstration för fred och kärlek som lockar många unga till sig. I september är det dags för den så kallade Knabenschiessen, en mycket omtyckt, traditionell folkfest.

Zürich

De flesta sevärdheter kan man lätt nå till fots också eller till cykel, om man skulle föredra det. Innerstaden är relativt liten. Om man föredrar att ta sig fram kollektivt är ett hett tips för turister att skaffa det så kallade ZürichCard, som gäller som biljett på kollektivtrafiken och dessutom ger rabatter på ett flertal muséer och andra turistattraktioner. 

Det mest prisvärda övernattningsalternativet är helt klart att bo på ett hostel, med priser från 50 CHF per person och natt. Ett hotellrum kan man hitta från 80 CHF per natt och person.

Att äta ute är dyrt i Zürich. Dyrt är tyvärr ett ledord för staden överlag, att handla mat, dryck och i stort sett allt annat också är i regel 20-30 procent dyrare än vad vi är vana vid.
I staden pratas många språk, både tyska, engelska och franska, så det är inga större problem att ta sig fram som turist. 

flygplatsen 

Spårvagn nummer 10 tar dig smidigt från flygplatsen till centralstationen. Dessutom finns det många bussförbindelser samt förstås även taxi, som kostar från 70 CHF. Kollektivtrafiken är dock betydligt billigare än att ta taxi.

Flyginformation: Stockholm Arlanda - Zürich

Outbound and return from 124,97 kr
Längd flygning min. 02:25 / max. 02:30
Längd returflyg min. 02:25/ max. 02:30
Avstånd 1488 km
Flyg per vecka 35
Avreseflygplats Flygplats Stockholm Arlanda (ARN)
Ankomstflygplats Flygplats Zürich flygplats (ZRH)
Resmål Land Flyg till Schweiz