Göteborg

Skönt väder, många sevärdheter och fantastiska omgivningar: Västkustens pärla och universitetsstaden Göteborg har allt!

...

Besöker Göteborg

Göteborg besöker man bäst mellan maj och september. Här finns en hel del intressanta fester, som man bör kolla upp. Göteborgs internationella filmfestival lockar varje år cirka 155 000 besökare och firas från slutet av januari till början av februari. Midsommarfirandet går inte heller av för hackor i Göteborg. Man kan betala med kort i stort sett överallt, kontantbetalning är relativt ovanligt. En lunch kan man få för runt 80 kronor, en middag på restaurang kostar från 100150 kronor. En öl kostar runt femtiolappen.

...

Intressanta utflyktsmål

Kollektivtrafiken består av spårvagnar, bussar och båtar. Missa inte en utflykt i skärgården! I centrum tar man sig lätt fram med cykel eller till fots. Intressanta utflyktsmål är bland annat naturskyddsområdet Delsjön, som ligger lite utanför staden och bjuder på goda vandringsmöjilgheter eller varför inte en ta kanottur? Dessutom bör man inte missa Liseberg särskilt inte om man har karusellentusiaster i sällskapet!

...

Från flygplatsen

Från flygplatsen tar man sig lättast med flygbussen in till centrum. Bussen går var femtonde minut, tar cirka 20 minuter och kostar runt 105 kronor. Med Swebus Express kostar samma sträcka knappt 60 kronor. Taxi är dyrt och går på runt 450 kronor.

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound