Flyg från Stockholm Arlanda till Tallinn

Useful information about the flight från Stockholm Arlanda till Tallinn

Tallinn

Mäktiga dammar, sluttande, gotiska kyrktak och trånga, gamla gränder - det är Tallinn! Ett besök i Estlands huvudstad bjuder på storstilad, kulturell njutning - det baltiska gemytet får du på köpet! Missa inte den tusenåriga gamla staden - ett världsarv!

Tallinns sevärdheter

Tack vare de billiga flyg som finns idag är det lätt att ta sig till Tallin och upptäcka denna historiska pärla med sina speciella torn, vackra husgavlar och gränder. Dyk ner i det sakrala Tallinn med sin vackra Alexander-Newski-katedral och upplev samtidigt den moderna staden med sin hjärtliga gästfrihet och sina sprudlande pubar! Oavsett om du flanerar runt i den förtrollande Kadriorgs slottspark, tillbringar dina dagar med att besöka Tallinns sevärda muséer eller njuter av havsluft i hamnen- denna östeuropeiska pärla har något för alla. Även kulinariskt har denna stad mycket att bjuda på, ett absolut måste är naturligtvis ett glas av den berömda Vana Tallinn-likören. Upplev tidsanda och tidsresa i ett - besök Tallinn!

Hansacharm och historia, mat och kultur - Estlands huvudstad har allt! Upplev historia i det historiska Tallinn och låt dig fångas av stadens livliga hjärtlighet! Eller föredrar du natur? Då är Estland helt rätt! Upptäck den dramatiska Östersjökusten och de djupa skogarna i nationalparkerna Soomaa och Lahemaaan. Oavsett om du lär känna det moderna Estland genom Tallinns klubbar och pubar eller om du låter dig fascineras av den vackra naturen så vågar vi nästan lova att du inte glömmer en semester i Estland så lätt! 

Att ta sig dit

Tallinns internationella flygplats heter Lennart Meri (TLL) och ligger cirka 4 kilometer sydost om centrum. Även billiga flygbolag flyger regelbundet hit. Det spelar ingen roll om du föredrar lyx och komfort eller om du hellre håller i plånboken - flyget hittar du på flyg.idealo.se!

Flyginformation: Stockholm Arlanda - Tallinn

Outbound and return from 66,61 kr
Längd flygning min. 00:55 / max. 01:15
Längd returflyg min. 01:00/ max. 01:20
Avstånd 391 km
Flyg per vecka 55
Avreseflygplats Stockholm Arlanda (ARN)
Ankomstflygplats Tallinn flygplats (TLL)
Resmål Land Estland
Alternative flights to Tallinn