Flyg från Stockholm Arlanda till Bologna

Våra billigaste erbjudanden på flyg från Stockholm Arlanda till Bologna

Här kan du jämföra billiga flyg från Stockholm Arlanda (ARN) till Bologna (BLQ) för enkel- eller returresor. Följande erbjudanden söktes efter och hittades på idealo under de senaste dagarna. Du kan också starta din egen flygsökning till Bologna. Priser och tillgänglighet kan ändras när som helst.

Useful information about the flight från Stockholm Arlanda till Bologna

Bologna

Upplev den italienska flärden i Bologna! Som universitetsstad och huvudstad för provinsen med samma namn hör Bologna till ett av de mest populära resmålen bland italienska städer.

Den historiska gamla staden är bättre välbehållen än de flesta av sina motsvarigheter i Europa och full av historiska sevärdheter och minnesmonument.

Vid en guidad tur genom Bologna upplever man inte bara de viktigaste arkitektoniska och historiska öjdpunkterna utan också dolda gränder med charmiga små butiker och familjära, typiskt italienska, restauranger. På kvällen kan man njuta av den fantastiska maten och provinsens goda viner, allra bäst med utsikt över de upplysta gamla stadsdelarna.

Spännande sevärdheter

I Bologna hittar man som sagt mycket kulturhistoria och massor med spännande sevärdheter. Ta vägen via Piazza Maggiore, Bolognas centrala torg. Där finns också den historiska Neptunsbrunnen från tidig renässans av Giambologna, en av de stora skulptörerna under manierismen. Fortsätt turen mot Palazzo del Podestà, ett palats från 1200-talet som var säte för stadens Podesta, innehavaren av den högsta exekutiva makten i medeltidens italienska städer.

Den mest kända rätten i staden är utan tvekan Spaghetti Bolognese. Om du bokar din resa till Bologna redan idag kan du väldigt snart få veta varför den är så omtyckt!

Flyginformation: Stockholm Arlanda - Bologna

Outbound and return from 63,89 kr
Avstånd 1741 km
Avreseflygplats Flygplats Stockholm Arlanda (ARN)
Ankomstflygplats Flygplats Bologna (BLQ)
Resmål Land Flyg till Italien